Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Nytt År mer bloggande eller ...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp .

Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli så skönt har haft dubbla avgifter med hyra lån å el så det kanske blir lugnare i magen nu.

Lugnare kanske det inte blir men mer snö är på väg sägs det jag har väll aldrig skottat så mycket snö i hela mitt liv. denna uppfart vi har här i villan den är masstig finns liksom ingen stans att lägga snön förutom inne på gården, å är man klar gjort fint så kommer plogbilen å gör värsta drivorna utanför kan man bara inte backa 1 meter vrida plogen å köra, nä man kör bara rakt fram suck blir lite irriterad, får väll ringa snart, men man ska ju inte klaga vi har ju inte 2 meter vatten som i Australien vad är världen påväg.

Vi har skottat eller Conny har skottat av taket å gud vad tugnt det var ,var tog konditionen vägen undrade han när han stod där uppe. Bra jobbat Conny, själv försökte jag komma runt huset i gångar. Chilla älskar å springa i dem men inte utanför, förutom när man kastar någon leksak då kan man jobba sig igenom snödrivorna.

Förutom all snöskottning har vi försökt att komma iordning det är väll några kartonger kvar inne i huset men i förrådet är det fullt får nog vänta till våren.

Tyvärr på sista dagen 2010 så dog Connys pappa, väldigt sorligt, han var så go å trevlig, så nu väntas begravningen den 4 på min födelsedag.

Men det nya året har börjat bra Chilla har börjat med inomhus träning har aldrig varit bättre övar både trean å elit, ska klara LP3 sen blir det elit.

Även agility träningen i ridhuset har även den startat å vi har inte kört sedan den 5 september å första varvet  så jävla snyggt slalom så snyggt!!!!

Behöver bara öva på lite mer kontakt fält å ordet tunnel + allt annat också så klart men hon är så duktig.

Vi kom även 3:a i Prins Bertils Boule spel det var skoj.

Så detta år är som vanlig fullt upp varje helg antingen hundtävling,träning,bouletävlingar och inte sisst men allra mest efterlängtade trädgården skall skötas om, det ska bli så kul.

Nä nu måste jag gå å lägga in ved i brasan det är så mysigt det är bara lite kalt ute -14grader kallt brrrr.Här kommer lite bilder från 2010.   Undra varför det inte gick att få fyr på brasan   Divanen är upptagen   Sötnosen   Spår träning     En avundsjuk hund, när andra hundar är i rummet å noll kontakt.   Vad snö!!!   julen 2010   Han inte sätta upp soffan förens den var upptagen.   frussen hund eller favorit platsen är tagen.   Vem tittar mest på TV har skaffat Animal planat Chilla är helt galen       hatar att vara instängd i buren får öva mer på detta i år   Snö gångar as kul tycker Chilla   Inte lika kul jävla plogbil   längtar efter sommaren     Fint ska det bli     snö   värme   Hittade stegen   faannn vad snö   färska blommor gjorde susen   efter tak skottningen, jag fastnade med benet i denna hög fick nästan panik   ända längst in äntligen   dammig eller   Var tog kondisen vägen?

Var är botten.

  Snart sommar...

Mysigt med brasa     

 
 
Inger med flock

Inger med flock

15 januari 2011 09:53

Halloj kul att ni äntligen finns på nätet!! Ser att ni haft fullt upp, lycka till med hus o framtidsplaner!

http://olsen.bloggagratis.se

 
Benga

Benga

15 januari 2011 12:19

Roligt med uppdatering, här skottas det också en del snö och tyvärr så kör nog plogbilarna likadant i hela landet. Fast vi har köpt skidor så vi hoppas den ligger kvar ett tag till så att vi hinner använda dom. :-)

Tråkigt med Connys pappa :-( min pappa dog också i slutet av november och det är tufft att ta till sig att han inte finns längre. Det är först nu jag börjar känna lust att börja göra saker igen.

Hoppas vi ses snart så syskonen får träffas.

http://www.soltorp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Nu är Skärgårdscupen avklarad med både funktionärs jobb tävlingsledare och tävlande. Förberedelserna har hållit på under veckan som varit med blomplantering, märking av banorna planering för tävlingsledarna .Conny skulle hoppa in på söndagen å giss...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skapa flashcards