Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Ut skällning i telefonen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 18 april 2010 15:05

Chilla var å tävlade i Botkyra i dag. Conny åkte själv å han ringer efteråt och skriker å gormar att hon är så dålig och att hon tappade apporten på vägen in, sen tar det as lång tid innan han kommer hem. När han kommer hem så har han någon kartong med sig å jag fattar ingen ting.

 När jag ser bakelsen så står det LP på den då går det upp ett ljus.  


Chilla har äntligen klarat LP2:an så skönt, men det var på håret 160,5, så på söndag när han ska tävla i Nynäshamn så det bara att köra som vanligt, han behöver inte vara så nervös. det är ju bara en försäkring som man brukar tävla om i ett år.    

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

18 april 2010 19:25

SUPERGRATTIS!!! Vad duktiga ni är! Ska bli kul att ses, inte lång tid kvar nu!!!

http://www.soltorp.com

 
Inger med flock

Inger med flock

19 april 2010 09:08

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!!!

http://olsen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Conny

19 april 2010 12:07

Tack för gratulationerna. Chilla vill ju inte göra mer än vad som behövs. Ska ut å träna 3an på direkten. längtar också till träffen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se