Direktlänk till inlägg 11 april 2010

Tränings tävlat i 3:an

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 11 april 2010 18:52

Nu är det bara 60 timmar kvar tills bandaget och stygnen skall bort har ju blivit opererad för karpaltunnelsyndrom i vänster handled denna gång, har ju kunnat gå på toa ialla fall men det är svårt att dra upp byxorna med vänster hand det går inte att böja så mycket för då gör det väldigt ont. får hoppas att det ser bra ut på onsdag så man blir av med det sedan är det bara att öva upp handen igen i en månad innan man är tillbaka till jobbet.


Var på klubben för första gången efter all snö . Det blev lite lerigt efter en stund å man kände kokorna under dojorna.

Vi hade en tränings tävlingdag där man kunde komma med sina problem och man fann lite lösningar som man fick öva på och sedan blev man i genom roppad i alla moment som en tränings tävling.

Chilla har mest problem med farten in så när hon skall in skall vi springa bakåt så hon får jaga oss vi får hoppas att det blir bättre.

Vi debuterade i 3:an  vid träningstävlingen. Det gick så där, Conny var ju å dömde SM skyttet i Boulen så jag fick ju köra å med mig har hon inte kört så mycket lydnad i vinter. Rutan får vi köra lite längre på när vi tränar och sitt i grupp får vi också träna lite mer på annars gick det väll hyfsat det får bli Nora som vi kör 3:an får hoppas att det blir ett Lp före bara i 2:an.

Men det som gick bäst i dag var när hon satt bredvid, hon var så snäll och tyst och även inne i klubbstugan var hon väldigt lugn och tyst, råder gått inför kelpie träffen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se