Direktlänk till inlägg 4 april 2010

VÅR!!!!!!!!!!

Nu är det vår, satt å solade när Conny spelade lite boule ute. Så även denna blogg fick lite vårstädning och uppfrächning.

I går var vi å såg  

Det var 10 st Kelpie hundar från valpklass till Bruks/jaktklass det tog cirka 20 minuter, sen var det klart. Skulle titta efter en hane till Chilla men det var ju bara 2 st , å den snyggaste var Baloo från u. Suthensky´s Seduction
e. NUCH KORAD Busligans Bocca. Han var född 09/03 så få se om det är en blivande karl till Chilla nästa år. 

Baloo! Chillas blivande karl?


Det var även lite tillbehör till mässan. Köpte  bajspåsar och vittrings pinnar som var målade och filade kanter. Rulla ner till omröstningar och säg vad du gör.


Vi har även hunnit med att köra lite lydnad och varit olydiga.

Vi har tränat i en park där det är förbjudet för hundar att vistas i , det är ju så löjligt, ingen annan är ju där nu års. Det finns ingenstans att träna i denna komun förutom på bruks men där är det rätt mycket snö kvar. Det är till och med förjudet att gå en viss gånbana vid badplatsen till en annan del av nynäs, ska hundarna flyga eller. Som sakt vi tränar och går där endå man har ju uppsigt över henne.


Vi körde både 2:an och 3:an å det gick ricktigt bra  här är lite bilder.

                                                        

Vi måste nog börja att cykla med Chilla måste få upp flåset, hon är helt slut efter bara lite lydnad  

 
ANNONS
 
Inger med flock

Inger med flock

6 april 2010 14:31

Vad ni ligger i och tränar, det ser fint ut!
Oj, en fästman till Chilla, spännande!

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se