Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Väntan på år 2010

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 december 2009 17:05

Ja då var snart detta år gånget. Har varit på julbord på Ulla Winblad ute på Djurgården i Stockholm med familjen å med jobbet var vi på Flotsbro, har tyvärr gått upp några kilon efter detta + att det har varit så mycket snö att man inte har orkat gå till gymmet för att ta på och av de varma kläderna. Det är bara en vecka kvar tills jag ska börja jobba i gen så får väll börja med lite ordning å reda då. Så gått det nu ska gå , ska börja jobba natt pest och kolera det blir nog jättebra med mitt socker då döööö. men vad gör man inte för att få behålla de jobb som finns.


Har varit på AVATAR den var as bra ska nog gå å se den 3D också.


Vi var hos Connys mamma på julafton där det var en hal hög med folk, å julgranen syntes knapt av alla julklappar. Där var det även 2 hundar som jag förökte fotta men det är svårt när de bara är stilla 2 sek.

Det blev lite ljusstakar, CD skivor, kalsonger, Thåströms konsert i februari, triss lotter(5 st 1 vinst 25 kr), hund böcker och inramningen av Thailands tavlan som vi köpte för 2 år sedan få se hur många år det tar att få upp den på väggen nu.
Chilla fick en pip boll som hon tycker är kul å släppa då den piper och rullar som hon jagar, sen fick hon Ica`s gosedjur (krokodil) å sedan massor av ben hon har börjat att haja hur man öppnar paketen nu.
Conny har även spelat Nyårsraketen ( Boule) i Nacka där han kom till A slutspel men tyvärr stoppades han av Måns en väldigt bra spelare, men det var nära 13 -11.
Så nu är det bara att vänta till år 2010 om det ska hända något kul.
Har anmält Chilla till Södertäljes inomhus tävling den 31/1 i ridhus det ska bli intressant  i 2:an
.                                                             
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se