Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Agility

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 27 september 2009 19:38

Då var Agility steg 2 av klarat med buller bång. Vi fick bygga en hoppbana med 17 hinder å jag tror att det kan nog ta flera årTungan ute innan Chilla kan ta alla hinder som hon ska. Vilken fart hon har, hon är för snabb för sig sjävl så därför missar hon mycket ,men hon kan ju alla hinderna å lysnar hon riktigt noga å inte är så mycket upp i varv som hon blir när andra hundar får gå före henne så kanske det kan bli någon tävling i vår sedan. Jag tror att jag ska börja med agility å inte hopp klasserna för då kanske hon måste stanna upp mer å tänka å då kanske det går bättre + att vi båda måste öka på tackten det blr löparbandet i vinter för oss båda om vi ska årka en hel tävling på under 1 minut.

             


Sen var det bara å slappa i den nya soffan den är ju så skön tycker Chilla man kan ju bre ut sig.

Har varit å letat efter plast band men det verkar vara omöjligt att hitta , har bara hittat avspärnings band som är för tjockt men man får klippa, så nu är det bara börja spåra .....Flört   

 
ANNONS
 
Inger med flock

Inger med flock

28 september 2009 10:48

Hej på er!
Kul att det är fart på Chilla, hon har fattat att agility går på tid, sen att man ska ta hindren i nummerföljd det är en annan femma(hennes mor håller fortfarande på med det konststycket).
Nypor och snittslar har jag köpt på internet butiken jami hundsport, www.jamihundsport.se dom har massor med bra saker till hundar!
Lycka till med agility o spår framöver!!
Önskar hela flocken!

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se