Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Uppdaterad blogg

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 22 september 2009 12:05

Skulle logga in som vanilgt på bloggen i dag men döm om min förvåning den var borta eller rättaresagt den var omdöpt till bloggplatsenFörvånad till det bättre hoppas jag.

Conny har smittat mig så nu är jag förkyld också men det är inte svin inflensan bara en vanlig förkylning, tänk att alla är så upphetsade av denna hysteri med sprita där å sprita där fet är för rent det behövs lite smuts för att man ska klara denna epedemi.

I helgen som var , var det KM på Nynäshamnsbrukhundsklubb, hade rätt höga förväntningar att Chilla skulle komma rätt bra bland de fem som hade anmälts sig i 2:an. Men på söndags morgon när vi kliver ut ur bilen på bruks så är det blött å jävligt i gräset, får byta till gummistövlar på en gång å Chilla vägrar att lägga sig i detta gräsSkrikandes, lägger henne i allt blött gräs som går å i bland går det å i bland inte , vi var bara 3 st som var kvar anmälda i 2:an å Chilla var nr. 3 sist ut alltså. Platsliggningen var precis i gången så hon såg mig hela vägen bakom huset där brukar hon gå upp men hon låg kvar fick jag anvisning om så jag kände mig trygg. Men  döm om min förvåning när jag kom tillbaka efter de långa 3 minuterna så sitter Chilla upp som ett ljusOskyldig hon fick en 5:a sen var det en liten väntan på 8 st hundar i 1:an som var före så vi tittade lite på dem å tränade lite rutan bakom huset. Så när det var våran tur så var hon väldigt uppmärksam å på tyckte jag. Chilla hade aldrig gått en sådan fin fotgånde utan koppel men när marchen kom så blev det för mycket å hon kom över på högra sidan så det blev bara en 7,5 , läggandet var lite segt 8 , inkallningen som vi har lite problem med blev en 5 trodde aldrig att hon skulle få något poäng hon stannade ju aldrig, rutan gick åt pipsvängen, vi har tränat med stora koner som inte är godkända längre men jag vet inte om det var det hon gick ut till vänster å när jag sa rutan en gång till så gick hon ut längre ändå så 0 poäng, aporten har vi också problem med hon kommer in med den om vi har tur annars så lägger hon sig där ute å väntar, Men hon sprang ut på komandot å plockade upp den lilla aporten som var sönder tuggad att man får ha sådana aport pinnar på en tävling som uppjort. Chilla kom in med pinnen men när det är ca. 3 m kvar så spotar hon ut den å börjar tugga på denObestämd, 0 poäng. Sen var det hoppet 10 poängGlad sendan kom läggande å sättande som hon är så duktig i men av någon anledning så blev hon så frusrerande över att det tog sådan lång tid emellan momenten så när det var dags för läggandet gån 2 så hoppade hon åt vänster å började att skälla så där blev det också 0 vi får öva mer helt enkelt . Men det tråkigaste av allt så fick vi inte stå på pallen när vi bara var 3 st i 2: an nä då är det lilla KM slår man ihop 1:an och 2:an så vi kommer  7 eller något, man kunde väll ha delat ut något till alla som var där å inte en hel hög med grejor till 1,2,3. Tråkigt.....Gråter


Har anmält Chilla till Valentuna den 11 oktober  i lydnad 2 så vi för öva lite till .


Nu ska jag kurera mig  å ladda till medlemsmötet för BRF Boklok i kväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se