Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Chilla på pallplats!!!

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 juni 2009 12:05

Tänk vilket väder vi har i Sverige, ena helgen ösregnar det å är kallt å andra helgen är det värmebölja.

Chilla gillar inget av dem.

Men två tävlingar har hon hunnit med ändå första i Södertälje i torsdags kväll. Jag gick med henne då å hon verkade ha en bra kontakt hela dagen men när platsliggningen kom å tävlingsledaren klantade sig å avbröt så var Chilla inte med hon ställde sig upp och gick 2 meter ,sa åt henne att lägga sig å sedan låg hon där i 2 minuter ,men det blev ju en 0:a ändå, sedan kom linförheten å då trodde hon att hon var på promenad å bara luktade i backen,hon fick en 0 på helheten suck det är bara att träna mer på kontakt och platsliggningen. 85 poäng

Sen åkte vi till Vimmerby i Småland där Connys pappa bor, tävligen där var också på kvällen. Platsliggningen kom, å hon låg så fint men efter 1 minut började hon skälla och sen satte hon sig upp så 0 poäng.

Sen kom lydnaden å hon var så duktig tyckte alla, men det var den hårdaste dommaren någonsin, men hon fick högst betyg av alla hundar men bara för att hon missade platsen så kom hon bara på 3: plats på pall platsen där hon fick en liten glasstatuet. 128 poäng

På lördag å söndag är det skärgårdskuppen i Nynäshamns BK,där jag å Conny ska ta en varsindag med Chilla så nu ska jag upp i gassande sol å öva platsliggningen hoppas att det är andra som är där så man kan öva med hundar det går ju så bra utan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se