Direktlänk till inlägg 29 december 2008

julen är över och 2008 snart också

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 december 2008 20:14

Jaha nu har vi avverkat lucia boule, julbord på häringe slott där det spökar säjs det men vi såg inga, var där med min pappa mamma å syster men blev smällfet det var ju så gott och sedan kom julen.

Chilla fick träffa tomten å hon var i full färd med att slita av skägget det är många pussar som skall ges till alla, å hon har lärt sig att öppna paket å inte äta upp pappret. Hon fick en grymtande gris, lever å massor av grisöron å smarriga ben. Levern blev hon lit dålig i magen av som alla hundar blir tydligen, varför säljs det för? I dag när vi tränade sitt ligg å stå så stod hon skit bra man blir så glad när träningen ger resultat å de förbaskade smällarna har börjat 2 dagar kvar men hon ger inte ens ett tecken på att reagera det är ju kanon bra.

Ska jobba nyårsafton så det blir lite firande på kvällen det blir inga smällare å inget bubbel detta år, det blev för mycket på juldagen.

Chilla var hos veterinären i dag å kollade sina ögon de rinner rätt ofta hon fick ögondroppar som skall droppas 4 gånger per dag i 14 dagar grymtttt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se